Anmälan till Inspiration- och Produktworkshop 2014
Upptäck Österrike på plats och träffa de lokala aktörerna!

Få inspiration och kunskap om destinationer samt värdefulla kontakter med de lokala turistbyråer, hotell, incoming-byråer och andra lokala aktörer. Vi besöker tre olika platser och möjligheten att få kontrakt med de mindre hotellen är stora. Endast de som är intresserade av den skandinaviska marknaden deltar, vilket gör att du träffar de som verkligen vill och kan göra avtal med dig. Ett detaljerat program med tider får du när vi närmar oss avresa.

Priset för att delta är 2.000 SEK (exkl. moms). I priset ingår transfers, övernattning på fyrstjärnigt hotell, helpension, inspirationsprogram och workshop. Om du önskar kan vi boka flygbiljett till ett förmånligt pris med Austrian Airlines. Priset beror på bokningens tidpunkt.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan senast 5 mars. Ju mer detaljerat du fyller i dina önskemål, desto lättare blir det för oss att tillgodose dem. Allt du skriver här är konfidentiellt och kommer inte att lämnas ut. Om du hellre vill ange dina önskemål per telefon, så går det naturligtvis lika bra.

Finns det önskemål kommer vi även att göra en efterföljande studieresa i Kärnten, den varma, soliga och sjötäta regionen, ännu relativt okänd i Sverige. Tack vare alpernas höga toppar skyddar bergen mot de kalla nordvindarna och värmen från söder når lättare fram.

För frågor, kontakta Jenny Kling på mail jenny.kling@austria.info eller tel. 08-412 10 75.


 
*Namn::
*Företag:
*E-Mail:
*Phone:
*Adress:
*Postadress::
  faktureringsadress:
 
Mat och Allergier:
Jag är vegeterian
 
Jag är allergisk
  mot:
 
Flyg:
Mina önskemål om Workshopen:
  Önskemål:
 
  Jag vill utveckla vårt program i Österrike, med tex vandring, konserter...:
 
  Jag vill ta upp Österrike i vårt program:
 
Studieresa till Kärnten:
Ja, jag vill delta i studieresan till Kärnten, tilläggskostnad 1.000 SEK
 
Nej, jag vill inte delta i studieresan
Fields marked with * must be filled in.